• Марка: Catrice

Catrice неразмазващо течно матово червило Matt Pro Ink | различни цветове

10,99 лв.
+ -
  • Матово течно червило
  • Неразмазваща формула, която издържа до 12 часа
  • С масло от моринга

 

Издържа до 12 часа! Новото, супер дълготрайно течно матово червило Matt Pro Ink с масло от моринга е идеален спътник за дълъг ден, защото със сигурност ще издържи във всяка житейска ситуация, без значение дали среща, обяд или йога след работен ден. Течната му текстура се чувства приятно лека на устните, изсъхва бързо и оставя след себе си гладък, матов завършек. Течното червило без размазване се предлага в общо десет цвята: от телесни и ярки пролетни и летни нюанси до класически червени нюанси.

 

Бюти съвет:

Важно е да имате меки и добре поддържани устни преди да нанесете матовото червило, така че да се разпредели равномерно върху устните и да не се наслои в малките линии и бръчки. Най-добрият начин да направите това е да използвате пилинг за устни, за да премахнете грубите участъци, които често са причината червилото да се утаява. След това нанесете овлажняващ балсам и го оставете да абсорбира добре преди да нанесете червилото.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук