• Марка: Catrice

Catrice отлепящ лак за нокти #peeloff glam | различни цветове

7,19 лв.
+ -
  • Отлепящ се лак за нокти
  • Ефектен брокат
  • Дълготраен
  • Веган

 

Блести ярко. Впечатляващи лакове за нокти в завладяващи и модерни нюанси с многоразнообразни блестящи
ефекти. Нанесете двa слоя, оставете да изсъхне и се приговете за уикенда с блясък! Лакът може да бъде премахнат бързо и лесно, когато пожелаете, чрез отлепяне - без да е необходим лакочистител.

 

Бюти съвет

Както повечето от вас вече знаят, някои лакове за нокти с ефект са наистина трудни за премахване. Но не и лакът за нокти с #peeloff ефект. Ако нанесеш лака в два слоя и го оставиш да изсъхне добре за около 30 минути, той може да бъде целия отлепен след около шест часа. Не е необходим лакочистител и няма да има нежелани остатъци по ноктите. Лакът за нокти трае по-дълго от конвенционалните отлепящи лакове и е изключително подходящ за всяко парти! 

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
MEK, PROPYL ACETATE, VA/VINYL CHLORIDE COPOLYMER, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, SILICA, BUTYL ACETATE, POLYURETHANE-33, POLYURETHANE-11, CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77266 (BLACK 2).
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук