• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 919211

Catrice озаряващ серум за лице Golden Dust

6,11 лв. 10,19 лв.
+ -

Сияние, блясък и привлекателност: светлоотразяващите пигменти в озаряващия серум за лице създават бляскава и призматична визия. Кремообразната им текстура се усеща невероятно леко върху кожата и й добавя златист блясък. 

 

Бюти съвет

Високите части по лицето са най-красиви, когато гримът е гладък и равномерен. Първо, нанесете фон дьо тен и изчакайте да попие. За да получите блестящ wow ефект, нанесете серума на отделни части от лицето ви и нежно го прелейте с върха на пръстите ви. Нанасянето му върху горната част на устните, например, ще ги направи да изглеждат по-плътни. Не забравяйте винаги да преливате добре, за да не изглежда блясъкът изкуствен. 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук