• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 228316

Catrice палитра червила 15 цвята Artist PRO

9,99 лв. 19,99 лв.
+ -
  • 15 цвята
  • Зона за миксиране
  • Двустранна четка
  • Vegan

Индивидуална и професионална. Съвременният Lip Look не знае граници. Палитрата Lip Artist PRO обединява иновативна зона за смесване на перфектно подравнени нюанси, дуо четка, за устни както и широка гама от цветове с общо 15 нюанса. Черно, бяло, три основни цвята и десет нюанса, вариращи от телесни до смели, могат лесно да се смесват и съчетават, за да осигурят на устните ви копринено-матово покритие. Една палитра, безкраен външен вид.

 

Бюти съвет
Всяка от нас знае: безброй червила в чекмеджето, но въпреки това няма подходящ нюанс точно за тази рокля! Вече е лесно! Ще постигнеш нужния нюанс бързо и лесно - избери основния цвят и съответно дали искаш да го потъмниш или изсветлиш. И така може да миксираш колкото си пожелаеш! 

Показваме ти кяколко предложения за комбинации!

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук