• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 228419

Catrice палитра хайлайтър 5 цвята Galaxy In A Box

9,99 лв. 19,99 лв.
+ -

Четири холограмни хайлайтъра

  • Прозрачен гланц за лице
  • Блестящ или мокър ефект

Любовта на общността. Холографската палитра Galaxy In A Box ни спечели с четири холографски хайлайтъра, които са избрани от около 13 000 фена на Catrice чрез гласуване в общността. Тя ви позволява да създадете призматичен блясък за секунди за свеж, здрав и лъчезарен тен. Блясъкът за лице завършва палитрата и създава модерния Dewy ефект.

Бюти съвет

Холограмната палитра с хайлайтъри обещава уникален външен вид като докоснат от космоса! Четири хайлайтъра в бяло, различно розово и прасковено, които се нанасят на всяка зона от лицето, върху която искаш да акцентираш - скулите, нослето, в горната част на устните и под веждите. Това дава на лицето определено свежо изражение. Прозрачният блясък подчертава този ефект.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук