• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 228296

Catrice палитра сенки за очи 16 цвята Professional Artist

8,99 лв. 19,99 лв.
+ -
  • Премиум палитра
  • 16 сенки за очи
  • Наситено пигментирани цветове

Съвет
Няма два еднакви дни - това е тайната мисъл при създаването на професионалната палитра с 16 цвята сенки. Благодарение на палитрата, можете да експериментирате и да опитвате различни комбинации ежедневно. Успешната концепция гласи: блестящ нюанс на подвижната част на клепача, матов в сгъвката и хайлайтър в началото на окото и под веждите. Готови сте с професионален грим! 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.