• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 227340

Catrice професионална палитра за гримиране

20,79 лв. 25,99 лв.
+ -
  • Професионална палитра за лице
  • Шест прахообразни и две кремообразни текстури
  • Включва огледало и четка

Специаленен грим: Всичко в едно. Шест прахообразни нюанси и две кремообразни текстури позволяват използването на различни техники за гримиране само с една палитра: контуриране, драпинг и строубинг. Благодарение на Professional Make Up Techniques Face Palette, професионалният външен вид е гарантиран. Цветовете могат да се използват както индивидуално, така и да се комбинират. Палитрата съдържа различни нюанси и предлага подходящ вариант за всеки цвят кожа: сребристите хайлайтъри могат да изглеждат грубо на кожа с тен и следователно са по-подходящи за по-светлите тонове кожа, докато златисто-розовите и златисто-кафевите тонове могат да се използват както за по-светла, така и за по-тъмна кожа. Висококачествената палитра съдържа и четка и огледало.

 

Бюти съвет: За контуриране се използват по-тъмни нюанси, за да се минимизират някои области на лицето, например, под скулите или линията на косата. За разлика от това, хайлайтингът използва светли нюанси, за да подчертае и изтъкне най-добрите ви черти. За да направите това, нанесете хайлайтър върху скулите, под веждите или над устните.За драпинг техниката се използва руж, за засенчване на определени области на лицето, като бузите или линията на косата, точно както при контурирането. Но благодарение на червените нюанси, тенът изглежда по-свеж и естествен.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА. За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 4,49лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 4,99лв.