• Марка: Catrice

Catrice руж контуриращ Light And Shadow | различни цветове

5,32 лв. 8,19 лв.
+ -
  • Хайлайтър и контуриращ руж
  • Всеки един с матов и блестящ цвят
  • Изключително лека прахообразна текстура
  • Веган

Точно дефиниране. Ултра лек прахообразен руж в три цвята - всеки с кадифено-матов, по-тъмен нюанс и лек блестящ цвят за открояване. Нанесени отделно създават прекрасни контури, а смесени с блестящия цвят озаряват лицето. Предлага се в три цветови варианта: коралово, розово и тъмно червено.

 

Бюти трик: Благодарение на своята универсалност и комбинации моделиращия руж е перфектен за ежедневието. Цветовете са подходящи за използване  не само като руж, те може да се нанасят върху клепачите и подвижната част на капака или под свода на челото. На следващо място, се слее с по-тъмен цвят в гънката на капака и добавяне на слой спирала - за фронтален през деня изглежда, използвайки само няколко продукт

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук