• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 919183

Catrice сенки палитра 10 цвята Superbia Vol.2 Frosted Taupe

12,59 лв. 17,99 лв.
+ -

Висококачествени прахообразни сенки, събрани във вълнуваща палитра: хладни нюанси от ледено синьо до тъмносиво създават прекрасни грим визии. Разнообразието от ефекти- от мат до холо правят палитрата просто превъзходна!

 

Бюти съвет

За да издържат сенките за очи по-дълго време, нанесете база за сенки преди нанасянето им. Ако не искате да разнесете сенките по целия клепач, можете да ги вкарате в ролята на очна линия. За целта, потопете тясна четка за сенки в избрания нюанс, нанесете го по очната ви линия и направете извивка в края по ваш избор. Повторете движението при необходимост, за да направите линията права. Готово! С тази визия всички погледи ще са насочени към вас.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук