• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 934304

Catrice сенки палитра Daring Nude 18 цвята

31,99 лв.
+ -

She’s got the look! 18-те перфектно подбрани, силно пигментирани цветове на палитрата Daring Nude могат да бъдат смесени и съчетани, така че да създадат уникални, изразителни или естествено изглеждащи стилове грим на очите. Вечерта интензивните металически нюанси добавят блестящи акценти към клепача, докато неутралните нюанси в земни тонове акцентират на nude стил, подходящ за ежедневието.

 

Бюти съвет: За да направиш естествения вид по-дълготраен, нанеси светлия, матов нюанс върху цялата подвижна част на клепача като основа за сенки преди действителното оформяне.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.