• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 226718

Catrice сенки палитра Kaviar Gauche C01

8,60 лв. 12,29 лв.
+ -
  • Палитра сенки
  • Нежни телесни и кафяви нюанси
  • Матови и леки блестящи ефекти

Отличителният стил на Kaviar Gauche се отразява в палитрата за сенки с меки телесни и кафяви нюанси. Прахообразните сенки за очи с матирани и леко блестящи ефекти са перфектно съчетани и осигуряват празнични стилове за грим на очите. Палитрата е задължителна за чантата, тъй като интегрираното огледало прави пълния вид на грима или бързото освежаване в движение лесно за постигане.

Съвет за красота
Заслепяващият телесен тон е идеален за поставяне на акценти върху вътрешния ъгъл на окото и в основата на веждите за видимо повдигане на веждите и отваряне на очите. След това нанесете най-светлия кафяв цвят върху цялата подвижна част на клепача и прибавете средно кафяв цвят с блясък по външните ъгли на окото. Като последна стъпка, смесете най-тъмния тон в гънката на клепача и по долната линия на окото с четка за преливане, за да създадете дълбочина в погледа.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук