• Марка: Catrice

Catrice сенки за очи хайлайтър - за акценти | различни цветове

5,69 лв.
+ -
  • Хайлайтър сенки за очи
  • Наситени пигментирани цветове
  • За нежно и изразително подчертаване
  • Фини нюанси

Светлите акценти във вътрешните ъгли на очите и под веждите видимо отварят и подчертават очите. Сенките имат милиони фини частици, които ще ви дадат изтънчен блясък. Кремообразно-праховата формула се нанася лесно. Перфектни както за дневен, така и за вечерен грим.

 

Бюти съвет: Хайлайтър сенките може да се използват не само за акценти на очите, а и за хайлайт на цялото лице. Грим техниката Strobing се използва за видимо озаряване на цялото лице с хайлайтъри. Просто нанесете от блестящите сенки върху скулите, под веждите, върху носа, както и на върху на устните си, след което прелейте леко с останалия грим.

 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук