• Марка: Catrice

Catrice сенки за очи течни с метален ефект Liquid Metal | различни цветове

6,14 лв. 8,19 лв.
+ -
  • Бляскави, металически, кремообразни сенки за очи
  • Изключително дълготрайна течна консистенция, тип мус
  • С удобен апликатор
  • Веган

Кремообразен метал. Сенките за очи мус отразяват светлината, като течен метал и обливат клепачите с дълготраен блясък. Благодарение на мекия апликатор, сенките се нанасят изключително лесно. Кремообразната текстура е с плътно покритие и създава уникални ефекти със своите светлоотразяващи частици.

 

Бюти трик: За да създадете красива визия, използвайте един от нюансите на сенките за очи мус течен метал по целия клепач. След това нанесете малко по-светъл нюанс върху центъра на клепача и прелейте. Това ще отвори очите, ще ги направи да изглеждат по-големи и ще им придаде триизмерен вид.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.