• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 225611

Catrice спирала Glam & Doll False Lashes водоустойчива

8,19 лв.
+ -
  • Наситено черна, водоустойчива текстура
  • Ефект изкуствени мигли
  • Извита подвижна четка

Невероятни мигли. Със своята наситена черна, водоустойчива текстура, тази спирала създава великолепни мигли, благодарение на извитата силиконова четка. Като допълнение към популярните спирали Glam & Doll , тя създава невероятен обем и ефект на изкуствени мигли.

Бюти трик: 
Преди да нанесете спирала, използвайте миглоизвивачка с която леко да извиете и оформите миглите си. Ако държите огледалото си по-ниско от нивото на окото по време на прилагане, много по-лесно ще нанесете спиралата от началото до края на миглите си, за страхотен обем и ефект на изкуствени мигли. Нанесете спиралата от корена до върха с нежни зигзагови движения, за да сте сигурни, че отделните косъмчета ще са напълно разделени и невероятно обемни.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА. За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 4,49лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 4,99лв.