• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 919172

Catrice течна очна линия Rock Couture 050

3,27 лв. 7,79 лв.
+ -
  • течна очна линия
  • наситени цветове
  • металически и дуо-хром ефект
  • Веган

 

Забавлявайте се - с привлекателната Rock Couture течна очна линия. Привличащата вниманието течна очна линия се предлага в три смели цвята: светло синьо, медно оранжево и сребристо бяло. Ефектите варират от блестящ металик до дуо-хром. Благодарение на прецизния апликатор творческите възможности са безкрайни.

 

Бюти съвет

Цветовете и ефектите могат да подчертаят драматичните стилове в гримирането на очите или да придадат елегантност. За да направите това, най-добре е останалата част от грима да остане фина и естествена и да се постави само фина линия в синьо, оранжево или бяло върху клепача. Цветът ще се откроява като акцент и ще сте сред последните модни тенденции. 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук