• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 228280

Catrice течна очна линия Rock Couture 24h

6,59 лв.
+ -
  • Течна очна линия
  • Наситено черно
  • Бляскав завършък
  • Веган

Разтърси визия си! Rock Couture Vinyl черна течна очна линия осигурява наситено черно покритие с наситен блясък. Дългите нощни излизания не са проблем - текстурата е изключително дълготрайна с 24 часова формула. Лесното нанасяне е гарантирано благодарение на фината четчица апликатор. Тази течна очна линия може да бъде използвана за създаването на деликатни или смели стилове на очна линия, така че това е продукт, който не бива да липсва, в която и да е колекция грим. 

Съвет

Ако искате да си придадете модерната визия от 90-те опитайте Rock Couture Vinyl черна течна очна линия 24 часа. Просто нанесете силно бляскавата линия от вътрешни към външния ъгъл на окото. Комбинирайте с наситено черна спирала за перфектна ретро визия.  

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.