• Марка: Catrice

Catrice течна очна линия Rock Couture | различни цветове

4,67 лв. 7,79 лв.
+ -

Забавлявайте се - с привлекателната Rock Couture течна очна линия. Привличащата вниманието течна очна линия се предлага в три смели цвята: светло синьо, медно оранжево и сребристо бяло. Ефектите варират от блестящ металик до дуо-хром. Благодарение на прецизния апликатор творческите възможности са безкрайни.

 

Бюти съвет

Цветовете и ефектите могат да подчертаят драматичните стилове в гримирането на очите или да придадат елегантност. За да направите това, най-добре е останалата част от грима да остане фина и естествена и да се постави само фина линия в синьо, оранжево или бяло върху клепача. Цветът ще се откроява като акцент и ще сте сред последните модни тенденции. 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА. За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 4,49лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 4,99лв.