• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 901450

Catrice The.Dewy.Routine хайлайтър стик 02

5,51 лв. 9,19 лв.
+ -
  • Кремообразен хайлайтър
  • Практична форма на писалка
  • Концепцията за деня

24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата с перфектна визия с хайлайтър стик: денят започва със свеж сияен вид, кожата е леко лятно докосната, следобед и вечер е време за холографски блясък. И трите версии са с dewy ефект. В практична форма на стик, който може да се използва в движение.

 

Бюти съвет

Хайлайтър стиковете са най-известни за постигане на особено точни резултати. Благодарение на тяхната практична форма, те са идеални, когато сте в движение или бързате. Просто акцентирайте върху областите на лицето, които искате да подчертаете, като прелеете меката текстура с вашите пръсти. В зависимост от нюанса и интензивността на нанасянето, можете да създадете фино сияние или да зададете интензивни акценти.  

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук