• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 901447

Catrice The.Dewy.Routine озаряващ серум 02

4,59 лв. 9,19 лв.
+ -
  • Течен хайлайтър
  • Dewy ефект
  • Концепцията за деня

Три течни хайлайтър текстури – всяка, от които е предназначена за определено време на деня - с освежаващ ефект - за по-ясни сутрини; за тен целунат от слънцето – за следобедите и с наситен холографски блясък - за вечерите. Може да се нанася самостоятелно или в комбинация с фон дьо тен, осигурява лице с контур и придава на кожата естествен блясък.

 

Бюти съвет

Хайлайтърите улавят светлината и видимо моделират лицето. Скулите могат да изглеждат подчертани, носът по-тънък и устните по-плътни. Просто нанесете хайлайтъра където естествената светлина пада - върху най-високата точка на скулите и под веждите. Нанесете и във вътрешните ъгли на очите за широко събуден външен вид, около носа, за да го направите по-тънък и над устните, за да увеличите видимо обема. 

 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.