• Марка: Catrice
  • Кат. номер: 901456

Catrice The.Dewy.Routine прецизна четка за лице

9,19 лв.
+ -
  • Специална форма на главата за прецизно дозиране
  • За течни хайлайтъри и фон дьо тен
  • Висококачествени синтетични косъмчета

Четка със специална глава и резервоар за точна дозировка. Формата на главата на четката позволява точно и селективно нанасяне на течни хайлайтъри. Изработена от висококачествени синтетични влакна. 

 

Бюти съвет

Професионалистите препоръчват да нанасяте течния хайлайтър с прецизна четка, за да избегнете остри ръбове и да осигурите естествени преходи. Четките със среден размер и заоблена глава като прецизната четка са наистина закръглени, тъй като те позволяват да стигнете до труднодостъпни места, като например около очите. Само с няколко нанасяния можете да нанесете хайлайтъра точно там. където искате, за широко събуден външен вид: във вътрешните ъгли на очите и в най-високата точна под веждите. 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук