Безплатна доставка при поръчка над 49 лв.

Catrice тониран мус за лице за скриване на пори Tinted Blur Blurred Lines

Код
904740
13,99 лв.
Изчерпан
Описание
  • Приятна мус текстура
  • Подходящ е за всеки цвят кожа
  • За естествен и свеж тен на лицето

Леко тонираният мус за лице се адаптира към всеки цвят на кожата. Той прикрива зачервявания и видимо изравнява кожните нередности, за да създаде свеж и матов тен.

Бюти съвет

Леката текстура на тонирания мус е лесна за нанасяне и на практика се топи в кожата и я прави изключително гладка. Нанесете нежно върху кожата отвътре навън, за да усъвършенствате областта около носа и бузите. Не забравяйте да нанесете мус плавно към шията. Особено подходящ за нормална и комбинирана кожа.

 

Slumber, Dogpatch или InstaBeauty: има безброй филтри и приложения, които превръщат селфитата ти в малки произведения на изкуството. Колко велико би било, ако можеше да изглеждаме така без усилие в реалния живот? Изберете шишенце/продукти вместо технология! С кремовете за мазане можете да усъвършенствате кожата си мигновено. Те прикриват малките недостатъци на кожата и осигуряват гладко и безупречно покритие. С лимитираната серия "BLURRED LINES", CATRICE представя на пазара три продукта за успокояване и прочистване на кожата. Пудра, гел крем или мус? Зависи от вас кой е най-добрият за вашия #nofilter вид!

Виж повече
Ревюта
Вие оценявате: Catrice тониран мус за лице за скриване на пори Tinted Blur Blurred Lines
Вашата оценка
Catrice тониран мус за лице за скриване на пори Tinted Blur Blurred Lines
Catrice тониран мус за лице за скриване на пори Tinted Blur Blurred Lines
Може да харесате също