• Марка: Christian Faye

Christian Faye полуперманентен комплект за вежди

39,99 лв.
+ -

Веждите са много важни за вашето лице. Christian Faye полуперманентна пудра за вежди е революционен продукт, който създава перфектно оформени вежди само за секунди! С пудрата на Christian Faye, веждите ви ще имат естествен вид! 

Пудрата за вежди на Christian Faye остава в продължение на 24 часа и е водоустойчива. Просто използвайки шаблона и четката, отнема само няколко секунди, за да се създадат перфектните вежди. Уникалната формула гарантира, че продуктът се придържа към кожата и също към космите, също така помага да се скрият неравности и може да направи веждите по-плътни.

Комплектът съдържа:

  1. Пудра за вежди - тъмно кафяв цвят
  2. Три шаблона за вежди
  3. Двустранна четка за вежди
Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук