• Марка: Essence
  • Кат. номер: 926193

Essence тату за тяло 3 броя BRONZED this way!

4,49 лв.
+ -
01.Glow Wild!
 
Още няколко диви продукта са задължителни за истинските любители на Африка: татуировките за тяло в три различни металически дизайна могат да се използват за придаване на малки акценти върху отделни части на тялото - от африкански декоративни елементи до тигри и лъвове, татуировките за тяло предлагат богат избор от изображения за творческа декорация на тялото.
Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.