Безплатна доставка при поръчка над 49 лв.

Eylure мигли драматични Dramatic No.201

Код
6001917
14,99 лв.
Изчерпан
Описание

Създай най-драматичния поглед! Категорията Dramatic е създадена изцяло за дръзките и смели момичета!

Изкуствените мигли трябва да се поставят след като гримът е завършен. Препоръчително е миглите ви да са разделени - за целта може да ги срешите с четка за мигли, ако е необходимо.

Проба за размера: Внимателно премахнете изкуствените мигли от опаковката и ги поставете върху вашите. Изкуствените мигли трябва да започват малко след началото на вътрешния край на окото и да не са по-дълги от външния край. Ако са твърде дълги отрежете няколко реда от външния край на изкуствените мигли, така че размера да се пригоди. Ако изкуствените мигли са твърде дълги ще имате ефекта на оптическо "затваряне" на очите си, вместо да ги направите по-отворени и изразителни, така че внимателно ги отрежете с правилната дължина.

Нанасяне на лепилото: Сложете миглите на кутийката.Нанесете лепило по тънката ивица на изкуствените мигли и изчакайте 20- 30 секунди докато стане лепкаво и с консистенцията на гума.

Фиксиране на миглите: Гледайте надолу в огледалото и дръжте изкуствените мигли възможно най-близо до естествената линия на вашите естествени. Изкуствените мигли се поставят на клепача точно до вашата естествена линия, но не и върху самите мигли. Започнете поставянето на миглите от средата на окото и след това ги нагласете в двата края, така че да следват естествената линия на миглите ви. Натиснете нежно цялата част на миглите като задържите за няколко секунди двата им края. Ако направите грешка, просто отлепете от окото, премахнете изсъхналото вече лепило от изкуствените мигли и опитайте отново. Сега може да поставите още сенки за очи или друг допълнителен грим ако е необходимо.Когато изкуствените мигли вече са залепени върху вашите, може да нанесете слой спирала, за да ги слеете с вашите естествени или да ги оставите така.Ако изберете да нанесете спирала, изчакайте една минута преди това, за да сте сигурни, че лепилото е напълно изсъхнало. Спиралата ще помогне на изкуствените мигли да се слеят с вашите за по-естествено излъчване.С помощта на очна линия запълнете там, където е останало разстояние между вашите мигли и изкуствените.

Премахване на изкуствените мигли и грижа:Намажете леко в основата на изкуствените мигли с хидратиращ крем или продукт за премахване на грим. Хванете изкуствените мигли от външния им край и внимателно ги отлепете. Почистете остатъците от лепило по клепача (ако има такива) с тоалетно мляко или крем за лице. Поставете миглите върху поставките им в кутийката за следваща употреба. Препоръчително е винаги да сваляте изкуствените мигли преди да си легнете.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
Само за външна употреба. Пазете далеч от деца. Да се съхранява на сухо и хладно място.

Виж повече
Ревюта
Вие оценявате: Eylure мигли драматични Dramatic No.201
Вашата оценка
Eylure мигли драматични Dramatic No.201
Eylure мигли драматични Dramatic No.201
Може да харесате също