• Марка: Fito Cosmetic
  • Кат. номер: 7955

Fito cosmetic крем за след слънце възстановяващ 50мл Народни Рецепти

3,99 лв. 4,49 лв.
+ -

Крем за след излагане на слънце, възстановяващ

 

Луксозен подхранващ крем за тяло - спешна грижа за изгаряния и зачервяване на кожата. Гъст крем, който леко се топи и мигновено се абсорбира, намалява болката, подхранва и възстановява увредената кожа. Натурален крем, обогатен с масло от облепиха и яйчен жълтък, омекотява и хидратира кожата, ускорява лечебния процес, има слаб противовъзпалителен ефект, нормализира вътреклетъчния метаболизъм. Възстановителен серум и витамин Е активират производството на еластин и колаген и укрепват защитните функции на кожата. Ензимите на житния зародиш и ягодовия екстракт осигуряват подобрено регенериране на всички кожни слоеве, насищат клетките с полезни витамини и минерали, като се грижат за здравето и красотата на кожата ви.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.