• Марка: Fito Cosmetic
  • Кат. номер: 7602

Fito cosmetic подмладяващ енергизиращ тоник за лице С+Цитрус 245мл. Beauty Visage

6,99 лв.
+ -

Енергизиращ тоник С+Цитрус 245мл

Премахва признаците на умора от кожата

 

  • двойна порция витамин С + плодова AHA киселина
  • Комплекс AntiagEnz ® удължаваща младежка кожа
  • Изпълва кожата с енергия и сияние
  • Овлажнява
  • Насища с витамини

 

Енергизиращият тоник C + Citrus е незаменим източник на витамини и младост за вашата кожа. В основата на тоника е свеж коктейл от плодове и цветна вода, който премахва следите на умора от кожата, придавайки й необичайно добре поддържан и сияен вид. Тоникът нормализира естествения pH баланс след отстраняване на грима и кожата придобива гладък, здрав цвят.

 

Рецепта за обогатен коктейл C + цитрус: Плодовите киселини от грейпфрут Marsh Pink и екстрактът от портокал подновяват и оживяват кожата, придавайки й свеж, отпочинал вид.

Абсолютната роза е проводник на хранителни вещества, засилва действието на тоника, придава луксозна хидратация за дълго време, придава на кожата сатенена гладкост.

Двойна порция витамин С, мощен антиоксидант, се бори с отрицателното въздействие на околната среда и свободните радикали върху кожата, стимулира производството на колаген и предотвратява преждевременното стареене на кожата.

Комплексът AntiagEnz ® с папаин придава на кожата еластичност и съживява младежките ресурси в клетките.

Блести с C + цитрусови плодове!

 

Начин на приложение: нанесете малко количество тоник върху памук и избършете кожата на лицето, шията и деколтето.

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
Енергизиращ тоник С+Цитрус 245мл Премахва признаците на умора от кожата • двойна порция витамин С + плодова AHA киселина • Комплекс AntiagEnz ® удължаваща младежка кожа • Изпълва кожата с енергия и сияние • Овлажнява • Насища с витамини Енергизиращият тоник C + Citrus е незаменим източник на витамини и младост за вашата кожа. В основата на тоника е свеж коктейл от плодове и цветна вода, който премахва следите на умора от кожата, придавайки й необичайно добре поддържан и сияен вид. Тоникът нормализира естествения pH баланс след отстраняване на грима и кожата придобива гладък, здрав цвят. Рецепта за обогатен коктейл C + цитрус: Плодовите киселини от грейпфрут Marsh Pink и екстрактът от портокал подновяват и оживяват кожата, придавайки й свеж, отпочинал вид. Абсолютната роза е проводник на хранителни вещества, засилва действието на тоника, придава луксозна хидратация за дълго време, придава на кожата сатенена гладкост. Двойна порция витамин С, мощен антиоксидант, се бори с отрицателното въздействие на околната среда и свободните радикали върху кожата, стимулира производството на колаген и предотвратява преждевременното стареене на кожата. Комплексът AntiagEnz ® с папаин придава на кожата еластичност и съживява младежките ресурси в клетките. Блести с C + цитрусови плодове! Начин на приложение: нанесете малко количество тоник върху памук и избършете кожата на лицето, шията и деколтето.
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук