• Марка: Fito Cosmetic
  • Кат. номер: 2305

Fito cosmetic пудра за зъби избелваща за пушачи 75г

2,25 лв.
+ -

Компанията "Фитокосметик" за първи път представя на руския пазар хигиенни средства, осигуряващи бързо и ефективно избелване на зъбите за абразивно отстраняване на тютюневата плака. Целевата аудитория на този продукт е наистина огромна и нашата пудра за зъби е тяхното решение. Тя не само ефективно премахва плаката от зъбите, но и освежава устната кухина, предпазва зъбите от кариеси, предотвратява появата на зъбен камък.

Начин на употреба: Нанесете пудрата за зъби върху влажна четка за зъби и измийте зъбите си. Изплакнете устната кухина с вода.

  • Микрокристална пудра без зърна
  • Бяла (може да бъде леко оцветена в светъл розов цвят)
Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
Calcium Carbonate Sodium Bicarbonate Sodium Saccharinade Mentha Piperita (Peppermint) Essential Oil Citrus Medica Limonum Oil
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук