• Марка: IDC
  • Кат. номер: 10078

IDC гъбичка за чистене на четки

5,49 лв.
+ -

Почистете четките си незабавно с нашата гъбичка. Няма нужда от вода или течности. Изтъркайте четката си върху  гъбата, за да премахнете напълно цвета на сенките за очи. Гъбичката на IDC може да се използва многократно и може да се измие с вода и сапун.

 

Бюти съвет

Гъбичката позволява на гримьора бързо и ефективно да превключва цветовете сенки за очи върху четките. Това е основен инструмент, който е изключително полезен, когато правите грим с много цветове. Просто плъзнете четката за сенки върху уникалната гъба, за да премахнете напълно цвета на сенките за очи. 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА. За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 4,49лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 4,99лв.