• Марка: IDC
  • Кат. номер: 70006

IDC Institute електрическа четка за почистване на лице

26,24 лв. 34,99 лв.
+ -
  • за ежедневно почистване и анти-ейдж терапия 
  • за дълбоко почистване на лицето.

 

За ежедневна грижа за лицето и тялото. За домашна употреба. Нежният масажен ефект подобрява микроциркулацията, като оставя кожата свежа и здрава.

 

Начин на употреба: Нанесете любимия си продукт за пилинг или почистване върху силиконовата приставка. Включете четката, изберете желаната скорост и нанесете с леки масажни движения на влажна кожа. Когато я използвате за анти-ейдж терапия, кожата трябва да бъде суха. При нанасяне следвайте посоките указани върху опаковката. Изключете уреда. Отстранете силикона от основата и измийте внимателно с хладка вода. Оставете да изсъхне.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук