• Марка: Intervion
  • Кат. номер: 415742

Intervion комплект за грим 3 части

19,49 лв.
+ -

Практичен комплект за грим в най-модерния цвят розово злато!

Съдържание:

  • Четка за руж - благодарение на ергономичната си форма, гарантира безпроблемно нанасяне на руж на скулите. Невероятно меките косъмчета не абсорбират продукт.
  • Блендер за грим - перфектен за нанасяне на фон дьо тен и прахообразна пудра. Уникалната му текстура гарантира минимална загуба на продукт и нанасяне без да остават черти. Кожата е мека, нежна и свежа.
  • Четка за очна линия и вежди - най-добрата за оформяне и контуриране на вежди и очи. Страхотна комбинация с кремообразни и компактни продукти. 
Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.