• Марка: It'S SKIN

It's Skin Power 10 серум за лице PROPOLIS ободряващ 30мл

39,99 лв.
+ -

Серум с тройно действие- ободрява, хидратира и подобрява имунитета на кожата. С прополис за здравословен вид.

Прополисът, който защитава кошерите, защитава и възстановява здравословният блясък на кожата.

Както при организма, така и при кожата при слаб имунитет, нейната функция отслабва. Чрез одобряващия серум, тя се възстановява бързо и отново сияе в здрав вид и сухотата изчезва!

 

Подходящ за:

  • Клиенти с вяла кожа, породена от слаб имунитет

  • Клиенти, страдащи от сухота и чувствителност

  • Клиенти с нежна кожа, която лесно образува петна

 

Начин на употреба: Почистете лицето с подходящ продукт. Нанесете серума равномерно по лицето, като използвате пипетата. Потупайте леко кожата, за да активирате абсорбирането на продукта.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.