• Марка: It'S SKIN

It's Skin Power 10 серум за лице SYN-AKE с ботокс ефект 30мл

39,99 лв.
+ -

Серумът с ботокс ефект съдържа пептиди, сходни по съдържание на змийска отрова. За интензивна грижа против бръчки- намалява мимическите бръчки и изглажда дълбоките бръчки.

Пептидите в серума наподобяват действието на змийската отрова, имат ботокс ефект върху бръчките по кожата на лицето.

Дълбоките бръчки са трудни за запълване, за това се препоръчва използването на специални за целта продукти. Погрижете се за кожата си с безопасен пептид, имитиращ действието на змийската отрова.

 

Препоръчва се за:

  • Клиенти с дълбоки бръчки
  • Клиенти, нуждаещи се от интензивна грижа против бръчки

 

Начин на употреба: Почистете лицето с подходящ продукт. Нанесете серума равномерно по лицето, като използвате пипетата. Потупайте леко кожата, за да активирате абсорбирането на продукта.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.