• Марка: It'S SKIN

It's Skin Power 10 серум за лице VE подхранващ и хидратиращ 30мл

34,99 лв.
+ -

 Серумът подхранва и хидратира кожата благодарение на съдържанието на витамин Е, оставяйки я гладка и сияйна. Витаминът Е подхранва кожата, а розовата вода я хидратира в дълбочина.

Водата от роза намалява дълбокото стягане на кожата, а производните на витамин Е подхранват, хидратират и освежават повърхността й.

Витаминът Е е подходящ за атакуване на сухите части по лицето.

 

Подходящ за:

  •  Суха и люпеща се кожа
  • Суха кожа, липсваща хидратация и подхранващи съставки

 

Начин на употреба: Почистете лицето с подходящ продукт. Нанесете серума равномерно по лицето, като използвате пипетата. Потупайте леко кожата, за да активирате абсорбирането на продукта.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.