• Марка: IDC
  • Кат. номер: 25626

Magic Studio бронзиращи перли за лице Bronzing Touch

10,99 лв.
+ -

Наслади се на целуната от слънцето кожа с нашите бронзиращи перли за лице. Те са перфектни за подчертаване на формите на лицето и контуриране. Озаряват кожата и допринасят за естествения за лятото блясък на кожата. 

Бронзиращите перли са леки и прахообразни, те ще добавят златист блясък към ежедневния ви летен грим. Бронзиращата формула ще остави кожата ви с приятен летен загар. Перлите са обогатени със светлоозаряващи пигменти, които придават на кожата естествен блясък.

Начин на употреба: Потопете четката в перлите и отстранете излишния прах от върха на четката. Нанесете равномерно върху лицето.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.