• Марка: MBeauty
  • Кат. номер: 242746

MBeauty хидратираща шийт водна маска с бял лилиум 1 брой

4,49 лв.
+ -

Корейска биоразградима шийт маска. Помага за поддържане на естествения рН баланс на кожата. Регенерира, възстановява и хидратира кожата. Перфектна есенция. Дерматологично тествана. За всеки тип кожа. Веган.                                                                                                                        

Съдържа: 7% вода от бяла лилия, аденозин, натриев хиалуронат, екстракти от черница, лавандула, невен и бяла лилия.

 

Начин на употреба: Почистете и подсушете напълно лицето. Извадете и разгърнете маската и поставете върху лицето. Изчакайте 15-20 минути и отстранете. Втрийте останалото количество есенция нежно в кожата на лицето. Без измиване.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.