• Марка: MBeauty
  • Кат. номер: 929159

MBeauty лепенки за нос с въглен 5 броя

4,49 лв.
+ -

Лененки за нос - премахват черни точки, излишната мръсотия, отпушват и свиват разширените пори. Съдържат черен активен върлен, ниамицин и екстракт от акай бери.

 

Начин на употреба: Поставете лепенката върху почистена кожа на носа. Кожата трябва да е леко влажна, в противен случай лепенката няма да залепне. Изчакайте 20 минути, отлепете и измийте. Съдържа 5 ленти за 5 нанасяния.

 

Най-добър до: три години от дата на маркировка

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.