• Марка: MBeauty
  • Кат. номер: 316198

Mbeauty маска за пръсти, нокти и кожички 10 броя

2,99 лв.
+ -

Дълбоко подхранва и хидратира ноктите и прави кожата на пръстите мека. За всеки пръст на ръцете. Съдържа: какаово масло, соев протеин, колаген, арган и макадамия.

 

Начин на употреба: измийте и подсушете ръцете. Отворете опаковката и вземете джобчетата. Поставете ги на всеки пръст за 15мин. Премахнете ги и втрийте останалата есенция в ноктите и кожата около тях. Използвайте 1-2 пъти седмично.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.