• Марка: MBeauty
  • Кат. номер: 242506

MBeauty пилинг тампон за лице с гликолова киселина двустранен 1 брой

2,99 лв.
+ -

Двустранният тампон хидратира, омекотява, ексфолира, почиства и изравнява тона на кожата. Тампонът е предварително натопен в гликолова киселина, която нежно ексфолира и хидратира кожата.

 

Начин на употреба: Изплакнете лицето. Използвайте тампона вметсто тоник. Пъхнете пръсти в джобчето и почистете с бялата страна, като избягвате очите и устните. Обърнете от жълтата страна и почистете носа, брадичката и челото. Нанесете серум или лосион.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.