• Марка: NAM
  • Кат. номер: 677475

NAM изкуствени мигли магнитни Flirty

17,50 лв.
+ -
Магнитни изкуствени мигли от NAM, готови за носене, които можете да слагате и сваляте без лепило и сълзи - с едно движение, колкото пъти пожелаете!
 
Интуитивен в приложението и удобен за носене. Експресно и без лепило. За тази многократна употреба и в два варианта на дължина. Синтетичните мигли SMART MAGNETIC EYELLASHES от NAM са продукт, посветен на професионалистите и иновативно решение за всеки, който цени времето и силата на магнетичния поглед! Магнитните мигли NAM се предлагат в две дължини - чувствени FLIRTY и изключително съблазнителни FETISHIST.
 
 
Употреба:
 
УМНИТЕ МАГНИТНИ МИГЛИ не изискват използването на лепило, а ефектът на дълги, плътни и чувствени мигли се вижда веднага. Достатъчно е да начертаете стандартна линия със Smart Magnetic Eyeliner върху подвижния клепач, по протежение на линията на миглите и след това да изтеглите миглите към нея. Бързо и без сълзи! Благодарение на своите магнитни свойства, SMART MAGNETIC EYELLASHES са продукт за многократна употреба - винаги готови и за много поводи. ЗАБЕЛЕЖКА: Магнитно поставяне на SMART MAGNETIC EYELLASHES е възможно само с SMART MAGNETIC EYELINER на NAM.
Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук