Безплатна доставка при поръчка над 49 лв.

веган

NAM изкуствени мигли магнитни Flirty

Код
677475
17,50 лв.
В наличност - Приблизителен срок за доставка: 2-5 работни дни*

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 49 лева!

Доставяме в срок от 2-5 работни дни*

*Поръчки, направени след 14:00, се обработват на следващия работен ден

Описание
Магнитни изкуствени мигли от NAM, готови за носене, които можете да слагате и сваляте без лепило и сълзи - с едно движение, колкото пъти пожелаете!
 
Интуитивен в приложението и удобен за носене. Експресно и без лепило. За тази многократна употреба и в два варианта на дължина. Синтетичните мигли SMART MAGNETIC EYELLASHES от NAM са продукт, посветен на професионалистите и иновативно решение за всеки, който цени времето и силата на магнетичния поглед! Магнитните мигли NAM се предлагат в две дължини - чувствени FLIRTY и изключително съблазнителни FETISHIST.
 
 
Употреба:
 
УМНИТЕ МАГНИТНИ МИГЛИ не изискват използването на лепило, а ефектът на дълги, плътни и чувствени мигли се вижда веднага. Достатъчно е да начертаете стандартна линия със Smart Magnetic Eyeliner върху подвижния клепач, по протежение на линията на миглите и след това да изтеглите миглите към нея. Бързо и без сълзи! Благодарение на своите магнитни свойства, SMART MAGNETIC EYELLASHES са продукт за многократна употреба - винаги готови и за много поводи. ЗАБЕЛЕЖКА: Магнитно поставяне на SMART MAGNETIC EYELLASHES е възможно само с SMART MAGNETIC EYELINER на NAM.
Виж повече
Ревюта
Вие оценявате: NAM изкуствени мигли магнитни Flirty
Вашата оценка
NAM изкуствени мигли магнитни Flirty
NAM изкуствени мигли магнитни Flirty
Може да харесате също