Безплатна доставка при поръчка над 49 лв.

веган

NAM магнитни изкуствени мигли Fetishist

Код
677482
17,50 лв.
Изчерпан
Описание
Магнитни изкуствени мигли от NAM, готови за носене, които можете да слагате и сваляте без лепило и сълзи - с едно движение, колкото пъти пожелаете!
 
Интуитивен в приложението и удобен за носене. Експресно и без лепило. За тази многократна употреба и в два варианта на дължина. Синтетичните мигли SMART MAGNETIC EYELLASHES от NAM са продукт, посветен на професионалистите и иновативно решение за всеки, който цени времето и силата на магнетичния поглед! Магнитните мигли NAM се предлагат в две дължини - чувствени FLIRTY и изключително съблазнителни FETISHIST.
 
 
Употреба:
 
УМНИТЕ МАГНИТНИ МИГЛИ не изискват използването на лепило, а ефектът на дълги, плътни и чувствени мигли се вижда веднага. Достатъчно е да начертаете стандартна линия със Smart Magnetic Eyeliner върху подвижния клепач, по протежение на линията на миглите и след това да изтеглите миглите към нея. Бързо и без сълзи! Благодарение на своите магнитни свойства, SMART MAGNETIC EYELLASHES са продукт за многократна употреба - винаги готови и за много поводи. ЗАБЕЛЕЖКА: Магнитно поставяне на SMART MAGNETIC EYELLASHES е възможно само с SMART MAGNETIC EYELINER на NAM.
Виж повече
Ревюта
Вие оценявате: NAM магнитни изкуствени мигли Fetishist
Вашата оценка
NAM магнитни изкуствени мигли Fetishist
NAM магнитни изкуствени мигли Fetishist
Може да харесате също