• Марка: NAM
  • Кат. номер: 687641

NAM палитра за смесване Mixing

18,49 лв.
+ -
Професионална стоманена палитра за самостоятелно смесване на сенки, основи и козметични маси с антиалергична шпатула - MUST HAVE за професионалисти и всички, които изразяват себе си креативно с грим!
 
 
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
 
Функционална джаджа, с която ще можете да комбинирате любимите си козметични продукти във всякакви количества (сенки, фон дьо тен, червила, коректори, бази).
 
 
ХИГИЕНА И БЕЗОПАСНОСТ
 
Смесването на тонове и нюанси на продуктите за грим сами изисква прецизност и високи стандарти за хигиена. MIXING PALETTE от колекцията ME, MYSELF & NAM е изработена от висококачествена неръждаема стомана, благодарение на което използва естествените антибактериални свойства на материала, от който е направена, и подпомага безопасността при създаването на оригинален грим.
 
 
Комплектът включва:
 
стоманена палитра - 1 бр
 
стоманена шпатула - 1 бр
 
 
Размери:
 
Палитра - 149 х 100 мм
 
Шпатула - 16 см (размер на шпатула в горната част: 2,8 х 0,6 см)
Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук