Безплатна доставка при поръчка над 49 лв.

веган

NAM сенки палитра 7 цвята Dazzling Desert GET WET

Код
669647
39,99 лв.
В наличност - Приблизителен срок за доставка: 2-5 работни дни*

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 49 лева!

Доставяме в срок от 2-5 работни дни*

*Поръчки, направени след 14:00, се обработват на следващия работен ден

Описание

Лимитирано целунато от слънцето издание на продукти за грим за очи и лице в магнитна кутия с нулеви отпадъци! Компактна комбинация от блестящи и матови сенки за очи, руж и хайлайтър за летен грим под пустинното слънце!

 

Високото ниво на пигментация и лесната за смесване формула на продуктите в лимитираното издание от NAM правят създаването на професионален целунат от слънцето грим да изглежда лесно и интуитивно! DAZZLING DESERT EYESHADOW PALETTE е идеална за днешните заети минималисти! Подборът на нюанси, техните свойства и взаимни компилации образуват професионално цяло, спестявайки Вашето време и гарантирайки слънчев ефект на Вашето лице! Наситеността на цвета върху клепача може да се увеличи чрез добавяне на повече пигмент до постигане на желания ефект. Интензитетът и цветът на бляскавите сенки за очи ще бъдат подсилени от матови сенки, идеално хармониращи с тях. Съвпадащите хайлайтър и руж ще завършат нежно вашия грим. Няма място за грешки! Слънчевият грим с палитрата DAZZLING DESERT EYESHADOW е гаранция за професионален летен грим за заети хора.

 

Магнитната палитра с подвижни вложки DAZZLING DESERT EYESHADOW PALETTE е създадена, за да удължи удоволствието от използването й – без излишни опаковки, в духа на #zero waste, с уважение към околната среда.

Виж повече
Ревюта
Вие оценявате: NAM сенки палитра 7 цвята Dazzling Desert GET WET
Вашата оценка
NAM сенки палитра 7 цвята Dazzling Desert GET WET
NAM сенки палитра 7 цвята Dazzling Desert GET WET
Може да харесате също