• Марка: Revolution Pro
  • Кат. номер: 567589

Revolution Pro x The Blogger Agent Influencer Overnight интерактивна книга на английски

29,99 лв.
+ -
Искаш ли да станеш инфлуенсър за една нощ? Не търси повече.. Покриваме те с тази зашеметяваща колекция в сътрудничество с водещия в индустрията агент за таланти, The blogger Agent! Тази колекция ще привлече всички харесвания, споделяния, гледания и ангажираност, за да те постави в най-горещите PR списъци!
 
Научи триковете на занаята с вникване в индустрията в света на инфлуенсърите! Тази книга е задължителна за всеки, който иска да даде тласък на новата си кариера с цитати от любимите инфлуенсъри до ежедневни упражнения, които да ти помогнат да реализираш мечтите си.
Небето е границата в тази индустрия!
 
Какво…
Книга, публикувана в сътрудничество с The Blogger Agent, която те учи как да бъдеш най-добрър в бизнеса.
 
Информация за продукта…
- Manifestation
- Подготовка за планиране
- Ръководства how to
- Цитати
Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук