• Марка: Titania
  • Кат. номер: 1452

Titania 6-странна многофунционална пила

4,59 лв.
+ -

Пила полиране на ноктите, 15 см. "6 в 1" за красиви и лъскави нокти. 6 различни повърхности, които се използват за различни етапи на оформяне на ноктите: 1 - груба за скъсяване (180 грит), 2 - фино изпилване и оформяне на контура (240 грит), 3 - изравняване на нокътната повърхност (300 грит), 4 - изглаждане (400 грит), 5 - предварително полиране ноктите (600 грит), 6 - полиране до огледален блясък (4000 грит).

Елиминира неравностите, подравнява ноктите и ги полира до желания блясък. Всяка страна на пилата има свой номер, който трябва да се следва по време на оформяне на нокътната плочка. Извършвайте последователно стъпките за перфектен резултат.

Продуктът се предлага опакован на блистер . Защитен от външни влияния и повреди.

Стандарт за качество.  Произведено в Германия.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук