• Марка: Titania
  • Кат. номер: 1038

Titania 6-странна пила

8,99 лв.
+ -

Пила за за нокти с 6 повърхности за професионална и домашна употреба.Многофункционална пила, 17,8 см за красиви, полирани нокти с различна степен на твърдост (черна страна - 180 грита, бяла -240 грита, последна стъпка 40 грита). 1-ниво – грубо изпилване, 2 - изравняване, 3 ниво - предварително полиране, 4 - гланц полиране. С нейната помощ лесно можете да се грижите за ноктите си у дома.

Продуктът се предлага опакован на блистер . Защитен от външни влияния и повреди.

Стандарт за качество.  Произведено в Германия.

 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.