• Марка: Titania
  • Кат. номер: 2855

Titania четка за коса с кератин и арганово масло

19,99 лв.
+ -

Иновативните бодлички на четката са обогатени с кератин и арганово масло по време на тяхното създаване. По този начин кератиновото и арганово масло се нанасят малко по малко върху косата за период от 6 месеца и я правят бляскава и защитена.

Аргановото масло съдържа голямо количество витамин Е, което подпомага здравата коса. Той може дори да премахне някои от щетите, причинени от химически обработки и бои, и може да се използва за лечение на разделени краища. Ползите могат да се наблюдават мигновено при хора, които
използват арганово масло върху косата си. Четката помага за оформяне на прическа и създаване на блясък, както и прави косата по-мека, по-лесно управляема.
Кератиновото масло съдържа голямо количество протеин, за да излекува уврежданията и да повиши здравината на косата отвътре навън.
Реконструира вътрешните слоеве на косата, за да създаде гладка и обемна коса, която блести с ненадминато здраве и красота.
Повече за тази нова технология "Bio-Tech bristles":
Аргановото масло и кератинът се трансформират в смолни частици по време на полимеризацията. Найлоновият материал се смесва с маслени частици преди инжектиране или екструзия, за да се гарантира, че маслата могат да бъдат равномерно разпределени в бодличките на четката.

Със значителното развитие на технологията за изработване на четки, техните бодлички вече са обогатени
с арганово и кератиново масло, които са много полезни за всеки тип коса и са широко използвани в козметичните продукти за коса, като например балсама. Четката от серията за грижа и стилизиране работи не само като четка за коса, но тя се и грижи за вашата косата

Не мийте често четката, тъй като по този начин намалявате ползите на маслата.