• Марка: Titania
  • Кат. номер: 1799 BOX

Titania четка за коса тюркоазена с арган и кератин 12см.

21,49 лв.
+ -

Бързо и лесно разресване на мокра и суха коса. Новаторските четки са обогатени с кератин и арганово масло по време на производството им. Кератинът и аргановото масло се разнасят равномерно всяко сресвате на косата, придавайки невероятен блясък и защита.

Значителен технологичен пробив в изработката на материала за направа на игличките на четките се откроява с добавянето на арганово масло и кератин, които са широко използвани в различни продукти за подхранване и грижа на косата. Серията четки за грижа и стилизиране на косата, не са само четки, а много повече от това.

Аргановото масло е известно с високото съдържание на витамин Е, който заздравява косата и уплътнява косъма. Витамините повлияват благоприятно върху много третираната и боядисвана коса, укрепват късащите се краища и подхранват видимо косата. Косата става по-мека, красива, блестяща и по-лесна за оформяне.
Кератинът е с високо съдържание на протеини, които подхранват и заздравяват косата от вътре навън. Той реконструира вътрешните слоеве на косата, за да направи всеки един косъм по- гладък, косата - обемна, блестяща и с ненадмината здравина и красота.
Повече за новата технология "Bio-Tech bristles": Аргановото масло и кератинът се трансформират в малки частици смола по време на полимеризацията. Полиетиленовият материал се смесва с маслените частици преди изработката, за да се гарантира, че маслата ще бъдат равномерно разпределени във всички иглички на четката.

Стандарт за качество.  Произведено в Германия.

Продуктът се предлага опакован в стилна прозрачна пластмасова опаковка. Защитен от външни влияния и повреди.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук