• Марка: Titania
  • Кат. номер: 1798 BOX

Titania detangling четка за лесно разресване коса 12см

18,99 лв.
+ -

Внимателно отстранява всички заплитания започващи от краищата на косата.

Игличките са подредени по специален начин, който облекчава ресането, намалява евентуалната болка и има антистатичен ефект при стилизирането на косата. В удобна ергономична форма. Джобен размер - за ежедневие и за път.

Продуктът се предлага опакован в стилна прозрачна пластмасова опаковка. Защитен от външни влияния и повреди. Подходяща за подарък.

Стандарт за качество. Произведено в Германия.

 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.