• Марка: Titania
  • Кат. номер: 3025/5K

Titania ергономичен комплект за маникюр и педикюр 4 части | различни цветове

27,99 лв.
+ -

1. Двойна пила за стъпала за твърда кожа

Ергономична форма, неплъзгаща се дръжка. Груба и фина повърхност за гладко отстраняване на твърдата кожа и мазоли. За оптимален ефект използвайте върху суха кожа. Първо отстранете по-твърдите мозоли и твърдата кожа с грубата страна, след което внимателно полирайте с фината страна. След употреба измийте с течаща вода с помощта на четка за нокти. В случай на нарушения на кръвообращението или диабет, преди употреба се консултирайте с Вашия лекар .

2. Сапфирена пила за нокти

Пила Solingen с ергономична форма, неплъзгаща се дръжка. Има две повърхности - груба и фина. Качествен продукт, индивидуално сертифициран за функциониране.

3. Пемза

Премахва мазоли и твърда кожа, както и гъста мръсотия от ръцете и краката, със или без сапун.

4. Нокторезачка

Хромирана качествена нокторезачка, гарантираща перфектен маникюр благодарение на прецизно шлифовани режещи ръбове. За изрязване на ноктите разгънете и завъртете назад. Качествен продукт, подлежащ на индивидуално функционално тестване.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук