• Марка: Titania
  • Кат. номер: 9115

Titania голяма антицелулитна четка за тяло с масажни топчета 36,5см

11,99 лв.
+ -

Антицелулитна масажна четка с дълга дръжка. Четката е подходяща както за почистване на гърба, така и за предната част на тялото. Ежедневното използване на четката видимо намалява натрупването на целулит.

 

Вземането на освежаващ душ може да бъде както приятно, така и изключително полезно за тялото. Масажната четка на Titania ще ви помогне качествено да почистите и ексфолирате кожата, както и да направите антицелулитен и лимфодренажен масаж.

 

Прозрачната четка от фибростъкло украсява банята, превръщайки се в ефективно средство за здраве и красота на тялото.

 

Има дълга дръжка за удобно използване и връзка за закачане.

 

Дългите и меки косъмчета почистват кожата, премахват мъртвите клетки, като позволяват перфектно разпенване на гел или сапун. Четката стимулира кръвообращението и лимфния поток, като прави кожата ви стегната, хидратирана, гладка, еластична и здрава.

 

Антицелулитните дренажни топчета ще разсеят нежеланата портокалова кожа.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук